DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Instagram, TikTok fenomenlerine para teklif ediyor TikTok fenomenlerine para teklif eden Instagram gündem oldu. Son günlerde sıkça konuşulan TikTok, kullanıcılarına…

29.07.2020
A+
A-

Kullanımı giderek artarken yasaklamalara da konu olan sosyal medya uygulaması TikTok, kullanıcılarının başka uygulamalar tarafından takip edilmesiyle de gündemde. TikTok’a rakip olarak geliştirilen Instagram Reels, dikkat çeken kullanıcılara kendi platformuna geçmesi için para teklif etmeye başladı.

TikTok fenomenlerine önerilen para miktarının yüzlerce hatta binlerce dolar olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle de kullanıcıların platformlar arası geçiş yapabileceği belirtiliyor. Ücret ödenmesi için de bir sözleşme üzerine anlaşmak gerekiyor. Geçiş yapacak olan fenomenler, bu anlaşmaya imza atıyor.

Uygulama, Çin ve Hindistan arasında yaşanan kriz nedeniyle Hindistan’da yasaklanmıştı. Uygulamanın bu ülkede onlarca milyon indirme sayısı bulunuyordu. Bunun ardından ABD’de de uygulamanın yasaklanmasına dair çalışmalar yapıldığı belirtiliyor.

Fenomenlerin geçiş yapması istenen uygulama ise Kuzey Amerika ve Güney Amerika başta olmak üzere bazı ülkelerde faaliyet gösteriyor. Uygulamanın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.