DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Instagram Portre modunu denedik!

14.03.2018
A+
A-

Instagram için kullanıma sunulacağı kısa bir süre önce ortaya çıkan Portre modu, nihayet kullanıma sunuldu. Bu özellik, hem ön hem de arka kamerada donanımsal veya yazılım olarak portre modu olmasa bile çalışıyor. Instagram’ın API’si üzerinden geliştirilen bu mod sayesinde, portre modunda fotoğraflar çekip paylaşabileceksiniz.

Instagram Focus ile her telefona portre modu!

Günümüzün mobil alandaki en popüler özelliklerinden olan portre modu Instagram ile tüm telefonlara geliyor. Ortaya çıkan Instagram Focus modu bakalım nasıl görünüyor?

Şu an için sadece onaylanmış Instagram hesaplarında kullanımda olan bu özelliği kısa bir süre içinde tüm hesaplarda görebiliriz. Instagram için kullanıma sunulan Odak özelliğini sizler için denedik. Bu video ile sizleri baş başa bırakıyoruz! İyi seyirler!

Instagram portre modu

Instagram Odak modu, yazılımsal olarak alan derinliği oluşturduğu için fotoğraf çekerken, hem sizin hem de arkaplanda kalacak olan detayların sabit kalması son derece önemli. Yazılımsal bir alan derinliği oluşturulduğu için sistem yeterince gelişene kadar bu tip detaylara dikkat edilmeli.

:: Instagram Odak modunu beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.