DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Instagram Kullanıcıları Hem Android Hem de iOS’ta Sorunlar Yaşıyor

10.11.2020
A+
A-

Sosyal medya platformları zaman zaman çeşitli nedenlerden dolayı erişilemez hale gelebiliyor. Şu dakikalarda da sosyal medya devi Instagram dünyanın pek çok bölgesinde ciddi sorunlar yaşıyor. Instagram kullanıcıları çeşitli platformlar üzerinden Instagram’a ulaşamadıklarını belirtiyor.

Instagram, anlık olarak Down Detector’dan aldığımız veriye göre yalnızca birkaç bölge değil, dünya çapında sorun yaşıyor. En fazla sorun yaşanan bölgelerse Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri’nin doğusu ve Brezilya olarak gözüküyor. Sorun, ülkemizde de yavaş yavaş daha çok kullanıcıyı etkiliyor.

Sorunun nedeni henüz bilinmiyor:

instagram

Instagram’da yaşanan anlık sorunun şu anda neden kaynaklandığını bilmiyoruz ve bu konuda sosyal medya devinden de bir açıklama henüz gelmedi. Sorun hem iOS hem de Android kullanıcılarını etkilemekte. Kullanıcılar Instagram’ı silip yüklemiş olduklarını belirtseler de sorunun düzelmediğini belirtiyorlar.

Instagram’da sorun yaşayan kullanıcılar, sorundan platformdaki hikâyelerin de etkilendiğini ifade ediyorlar. Yayınlanan onlarca şikâyete göre kullanıcılar son paylaşılan hikâyeleri izlemeye çalıştıkları sırada boş bir ekranla karşılaşıyorlar. Bu boş ekran aynı zamanda uygulamanın diğer sekmelerinde de kendisini gösterebiliyor.

Son dakikalarda başlayan ve binlerce kullanıcıyı etkileyen bu sorun yalnızca Down Detector’da 3.570 kullanıcı tarafından raporlandı. Öte yandan binlerce kullanıcı Twitter ve Reddit gibi platformlar üzerinden sorunu anlatan paylaşımlar yapıyor. Instagram’dan sorun hakkında bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.