DOLAR 32,3806
EURO 34,7650
ALTIN 2.394,20
BIST 10.228,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Instagram Hikayeleri, DM’ye teşvik edecek

29.04.2020
A+
A-

Ters mühendis Jane Manchun Wong, firmaların geliştirmekte olduğu yeni özellikleri takip ediyor. Wong, daha öncesinde WhatsApp gruplarındaki açığı ortaya çıkarmasıyla gündeme gelmişti. Kullanıcının attığı bir Twitter gönderisi ile birlikte, Instagram’ın yeni özelliği DM Me çıkartması üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Instagram is working on “DM Me” Sticker pic.twitter.com/TfEZgj0xPU

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) April 29, 2020

Yeni DM Me çıkartması ile birlikte, hikaye paylaşımları daha renkli bir hal alacak. İnteraktif çıkartma ile birlikte, insanları özel mesaja direkt misafir etme edebileceksiniz. Instagram, platformu canlı tutabilmek için aralıksız yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Çıkartmanın ayrıntılı olarak nasıl çalıştığını, kullanıma sunulduktan sonra görebileceğiz.

Dün itibariyle tanıtılan, canlı yayınlarda bağış birleştirme özelliği de kullanıma sunulmuş durumda. Burada toplanan bağışlar, kazanç amacı gütmeyen kuruluşlara bağışlanacak. Kullanıcılar, bağışlanacak kurumu kendileri seçebiliyor. Ancak bu özellik, şimdilik Amerika ve İngiltere üstünde kullanılabiliyor.

Instagram’ın yeni çıkartmasının ne süre kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Oysa ortaya çıkan görsellere kadar, pozitif ummak zorunda kalmayacağız.

Siz yeni Instagram DM Me çıkartması hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.