DOLAR 32,5729
EURO 34,9012
ALTIN 2.434,41
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Instagram canlı yayın yorumları için yeni özellik!

08.07.2020
A+
A-

Instagram, canlı yayın açan yayıncılar için yorum başa tutturma özelliği yeniledi. Bu yenileme sayesinde, yayıncıların canlı yayın sırasında yorumları daha aktif kontrol etmesi sağlanacak.

Instagram alışveriş özelliği test edilmeye başlandı

Facebook, Instagram’da uzun süredir bilinen alışveriş özelliğini dünya çapında teste açtı. Instagram alışveriş özelliği nedir?

Bu özelliğe göre artık daha fazla yorumu öne çıkarmak mümkün olacak. Pandemi döneminde hayatımıza giren, yorumu başa tutturma özelliği için bir olan sınır Instagram tarafından üçe yükseltildi. Buna göre platform, olumlu daha fazla yorumun ön plana çıkmasını amaçlıyor.

Yayın yaparken, yorumları görüntüleyip, arasından istediğinizi seçip başa tutturmanız mümkün. Özellikle yayında hatırlatmanız gereken bir bilgiyi de diğer başka yorumları öne çıkarırken de sürekli başa tutturabileceksiniz. Aslında çoklu yorum başa tutturma özelliği bir süredir deneme aşamasındaydı. Şimdi ise platform herkes için bu özelliği kullanıma açmış oldu.

Instagram, her ne kadar son dönemde Facebook ekseninde gelişen reklam boykotundan etkilenmiş olsa da, son olarak ırkçılık ile ilgili adımlar atmaya başladı. Platformun bu yeni güncellemeyi, ırkçılığa karşı olumlu yorumların ön plana çıkması için yaptığı da iddialar arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.