DOLAR 32,2806
EURO 34,7862
ALTIN 2.408,73
BIST 10.251,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Infinity O ekranlı Galaxy A8s modelinden kötü haber!

30.11.2018
A+
A-

2019’da akıllı telefon sektörüne bambaşka bir soluk getirecek olan Samsung’un geliştirmekte olduğu Galaxy A8s modelinden yepyeni detaylar kullanıcılar ile paylaşıldı. Paylaşılan bilgiler doğrultusunda, önümüzdeki bir kaç ay içerisinde tanıtılacağı belirtilen A8s modelinde, 3.5 mm kulaklık girişinin yer almayacağı belirtildi.

Henüz söz konusu bu durum hakkına resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bu bilginin Samsung’a yakın kaynaklarca elde edildiğini de belirtelim. Eğer tüm bu iddialar doğruysa A8s,  kulaklık girişi olmadan piyasaya sunulan ilk Samsung akıllı telefon olacak.

Paylaşılan rapora göre, daha sonrasında ise teknoloji sırasıyla piyasaya süreceği Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerin de kulaklık girişine yer vermeyecek. Bunun yerine Type-C kulaklıkları kullanıcılarına sunacak olan Samsung, böylece kulaklık girişini kaldıran üreticiler kervanına katılacak.

Son olarak ise, Qualcomm’un Snapdragon 710 işlemcisinden güç alacak olan akıllı telefonun, 6 GB RAM ile birlikte gelmesi bekleniyor. 19.5:9 formatında birekranın yer alacağı akıllı telefon, 3000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.