DOLAR 32,4936
EURO 34,9018
ALTIN 2.438,10
BIST 9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

İnek otlatırken EBA canlı derse katılan kıza, Bakan Selçuk’tan iltifat

17.05.2020
A+
A-

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Manisa Manisa Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Konuşmacı Lisesi (Proje Okulu) 10. derslik öğrencisi olan ve Balıkesir’de yaşamış Ayşenur Doludağ’a EBA canlı dersle ilgili övgüler yağdırdı.
Ayşenur Doludağ tarlasında bir taraftan inek güderken diğer taraftan hoca Sebahat Yıldırım’ın Felsefe dersini EBA canlı ders üzerinden takip ederken ortaya çıkan görüntüler Ulusal Eğitim Baknaı Ziya Selçuk’un kadrajından kaçmadı.

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından Ayşenur Doludağ’ın EBA’ya yansıyan inek otlatırken çekilen fotoğrafıyla birlikte şu ifadeleri paylaştı: “Sevgili Ayşenur… Ben de köyde bir yandan inek güder, bir yana kitap okurdum seslenmek isterdim. Lakin bizde inek vardı, kitap yoktu 🙂 Bu imkanların daha fazlası bizim görevimiz, sizin hakkınız. Lakin biz çok şanslıyız ama senin gibi öğrencilerimiz var. Ailene selamlar.”

Ayşenur Doludağ adlı öğrencinin ailesine çobanlık ve çiftçilik yaparak destek ettiği aynı zamanda da internet üzerinden öğretmenlerin verdiği EBA canlı derslere tarlasından katıldığı öğrenildi. Balıkesir’in Sındırgı ilçesine bağlı Bayraklı köyünde ikamet eden öğrenci ailesine hayvancılığın açık havada salatalık ekerek de öteki 2 kardeşi ile beraber asistan oluyor.

Vefalı Cangel
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.