İnegöl’de Geri Dönüşüm Tesisinde Yangın: 1 İtfaiye Eri Ağır Yaralandı
İnegöl’deki geri dönüşüm tesisindeki yangın: 1 itfaiye eri ağır yaralandı. Son dakika haberleri ve ayrıntılar.
İnegöl ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın esnasında çalışmalara katılan bir itfaiye aracı, alevlerin arasından geçerken dengesini kaybederek düşmesi sonucu bir itfaiye eri ağır yaralandı.
Olay, saat 21.30 sularında Bursa’nın İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi mevkiinde yer alan geri dönüşüm tesisinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ürünlerin bulunduğu alanda yangın çıktı. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler, ekiplerin yaklaşık bir saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınabildi. Yangın söndürme çalışmaları sırasında dengesini kaybeden itfaiye eri Hüseyin E. (28) aracın üzerinden düştü ve ağır yaralandı.
Hüseyin E., olay yerine çağrılan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.