DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İnci Taneleri: 3. Sezon ve Yeni Başlangıç Tarihi Hakkında Güncel Bilgiler

İnci Taneleri 3. sezon ve yeni başlangıç tarihi için güncel bilgiler, gelişmeler ve beklenen yayın takvimi hakkında en güncel içerik.

14.01.2026
A+
A-

İyi haberler, uzun bir aradan sonra Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’nin yeniden ekrana dönmeye hazırlandığını gösteriyor. Hayranlar sosyal medyada ve forumlarda sık sık “İnci Taneleri ne zaman başlayacak?” sorusunu gündeme getiriyor; özellikle sezon başından beri merakla beklenen dizi, 5 bölümlük yeni senaryosunu tamamlayarak geri sayımı başlattı.

Gururla ifade edilen bilgiye göre, yeni sezon 29 Ocak Perşembe günü izleyiciyle buluşacak. Bu tarihle birlikte dizi, karakterlerin başına gelenleri yeniden görmek isteyen hayranlarına heyecanlı bir yeniden başlama deneyimi yaşatacak.

Üçüncü sezon için hazırlıklar tamamlandı; 5 bölümlük yeni bölüm çekimleri başarıyla sona erdi. Ancak uzun bir aradan sonra yayına girecek olması, izleyicilerin merakını artırıyor. Yılmaz Erdoğan’ın imzasını taşıyan bu sezon, karakterler arasındaki ilişkiyi daha derinleştiren ve olay örgüsünü daha da heyecanlı hale getiren yeni bölümlerle geliyor. 29 Ocak’tan itibaren yayınlanacak bölümler, hem eski hem de yeni izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Kaynak: Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.