DOLAR 32,2608
EURO 34,7319
ALTIN 2.389,62
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

İmamoğlu’na “Ronaldo mu Messi mi?” diye soruldu! Kahkahayı patlatıp tarafını seçti

İstanbul Büyükşehir Belediyesince yenilenen Fatih’teki Yedikule Gençlik Spor Tesisi hizmet vermeye başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış kapsamında tesisi gezerek, farklı branşlarda faaliyet gösteren kulüplerin sporcularıyla sohbet edip hatıra …

23.01.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesince yenilenen Fatih’teki Yedikule Gençlik Spor Tesisi hizmet vermeye başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış kapsamında tesisi gezerek, farklı branşlarda faaliyet gösteren kulüplerin sporcularıyla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada genç sporcuların İmamoğlu’na “Ronaldo mu Messi mi?” sorusunu sorması renkli anlar ortaya çıkardı.

“KALBİM MESSI’DEN YANA”

İmamoğlu seçimini Messi’den yana kullanırken, “Kalbim biraz daha Messi’den yana ama Ronaldo’nun skoru çok güçlü. Sonuç alıyor. Keyif olarak bazen Messi daha hoş, zeki bir adam. Zor bir soru. Yüzyılda 2 tane futbolcu geldi, ikisi aynı anda geldi. Çok şanslısınız, ikisini de izliyoruz.” dedi.

“MARADONA’YI GÖRDÜM, MESSI ÇOK ÖNDE”

İmamoğlu konuşmasına, “Bazen böyle aynı anda denk düşmüyor yani. Bir dönem Pele, bir dönem Maradona. Maradona’yı gördüm, Messi çok önde. Neredeyse 20 yıl futbol oynadı Messi.” şeklinde son verdi.

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.