DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

İmamoğlu, Beykoz Çubuklu Siloları’ndaki çalışmaları inceledi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kültürel yaşam alanına dönüştürülen Beykoz Çubuklu Siloları’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. İnceleme sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan İmamoğlu, siloların kültür alanına …

15.02.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kültürel yaşam alanına dönüştürülen Beykoz Çubuklu Siloları’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İnceleme sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan İmamoğlu, siloların kültür alanına dönüştürülmesinin örnek bir proje olduğunu dile getirdi.

İmamoğlu, silolar gibi alanları vatandaşların lehine dönüştürme gayretinde olduklarını, yıllarca böyle metruk duran, geçmişte yakıt tankerleri olarak kullanılan siloları da Beykoz halkı için kültür-sanat merkezine dönüştürdüklerini kaydetti.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un, muhalefeti Erzincan’daki maden kazasını siyasi malzeme yapmakla suçladığının sorulması üzerine İmamoğlu, “Çevre meselesi, siyasi bir meseledir. Siyasete, hayata bakışla ilgili bir meseledir. Mesele ağır.” ifadesini kullandı.

İmamoğlu, yapılan anketlerden memnun edici sonuçlar aldıklarını dile getirerek, “Ama şu anda İstanbul’da adaylar daha yeni olgunlaştı, olgunlaşıyor, hatta olgunlaşma ihtimali de olabilir, başka adaylar da çıkabilir. Gerçek anketler muhtemeldir ki önümüzdeki haftadan sonra, yani bir iki hafta sonra daha somut verilerle önümüze gelir. Belki o zaman konuşmak daha doğru olur. Biraz erken buluyorum şu anda.” diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.