DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

İlkay Gündoğan’ın aşk defteri kabardı

13.02.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’deki performansıyla yeşil sahalarda fırtınalar estiren İlkay Gündoğan, aşk hayatında da gaza bastı. Geçtiğimiz yılın başlarında 2016 Ukrayna Güzeli Catherine Ramos ile kısa süreli aşk yaşayan 28 yaşındaki futbolcu, ardından da gönlünü 2018 Miss Liverpool Güzeli Abigail Foster’a kaptırmıştı.

Yıldız futbolcu, ‘tescilli güzel’ kriterini sürdürdü. Gündoğan, bu kez de 2008 Miss Earth Belçika Güzeli Debby Gommeren ile yeni bir aşka yelken açtı.

Gommeren, kendisini sık sık Dubai’de ziyaret eden Gündoğan’la geçtiğimiz aylarda da Nusret’te buluştu.

MİSS GİBİ KRİTER!

Ünlü futbolcunun Dubai’de oyunculuk ve modellik yapan Gommeren ile aşkı ise 30 yaşındaki güzelin paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Sık sık Dubai’de buluşan ikiliden Belçikalı güzel, futbolcuyla geçtiğimiz aylarda Nusret Gökçe’nin mekanında da ziyafet çekti.

Belçikalı güzel oyuncu, bu anları da önceki gün Instagram’da paylaştı. Yıldız futbolcunun bugüne kadar hep güzellik yarışmalarında dereceye giren yabancı modellerle aşk yaşaması ise akıllara Kenan Doğulu’nun şarkısını getirip “İlkay, güzelden anlıyor” dedirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.