DOLAR 32,2568
EURO 34,8313
ALTIN 2.437,06
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

İlk gece korkusunu kontrol etmeyi öğrenin

17.08.2020
A+
A-

Temiz içerikler ABONE OL

Temiz içerikler

Asla solmayan nemli cildi, güzel dudaklarına sürdüğü pembe ruju ya da zorlamadan sağlıklı ve güzel görünen saçlarıyla Rosie’nin güzelliği kendine her zaman hayran bırakıyor.

Rosie’nin göz makyajının her zaman abartısız ve zarif olduğunu görüyoruz. Rosie, makyaj ve bakım malzemelerinde temiz içerikler tercih ediyor. Bu yüzden tercihi yeni, doğa dostu ve vegan formüller ve markalardan yana…

Toprak tonları her yerde

Toprak tonları her yerde!

Rosie, gardırobuna çok benzer şekilde, oje renklerini de nötr tutmayı seviyor. Sıcak, kumlu gölgeler ve toprak tonları onun hem giyiminde hem de manikür ve pediküründe önemli bir yere sahip.

El kremi

El kremi

Rosie’nin olmazsa olmazlarından biri de, ellerini yumuşacık ve nemli tutan el kremleri! Çantasının vazgeçilmezi olan el kremleri, son birkaç aydır ellerinin ılık yaz aylarında da yumuşak kalmasını sağlıyor.

Mumlar

Mumlar

Günün sonunda gevşemenin en etkili yollarından biri kokulu bir mum yakmaktır. Rosie için mumlar hem rahatlamak hem de dekorasyon için önemli bir aksesuar olma özelliği taşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.