DOLAR 32,2892
EURO 34,6521
ALTIN 2.410,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

İlişkilerde problemleri kolay ve hızlı çözmenin yolları

16.05.2021
A+
A-

Normal ciltler için nemlendirici yüz maskesi tarifiABONE OL

Normal ciltler için nemlendirici yüz maskesi tarifi

2 yemek kaşığı bal (ısıtılmış)
1 tatlı kaşığı süzme peynir
Malzemeleri bir kapta birleştirin ve dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayın. Durulamadan ve yüzü kurulamadan önce 20 dakika bekletin.

Bal bir antibakteriyeldir. Bu nedenle akne tedavisi için idealdir. Ayrıca cildinizde erken yaşlanmaya neden olabilecek serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olan antioksidanlarla da doludur.

Süzme peynir ise kalsiyumun yanı sıra genç ve ışıltılı bir cilt için gerekli bir mineral olan selenyum ve D vitamini kaynağıdır. Bu iki bileşen cildi derinlemesine nemlendirir.

Karma ciltler için nemlendirici yüz maskesi

Karma ciltler için nemlendirici yüz maskesi

1 yumurta akı
1 avokado
Malzemeleri bir blender yardımı ile karıştırın. Karışımı cildinizi nemlendirmek ve beslenmek için tüm yüzünüze uygulayın.

Yumurta akı, cilde gerekli proteinleri ve amino asitleri sağlar. Avokado ise karışıma sağlıklı yağlar ve harika vitaminler ekler. Maskeyi cildinizde 15 dakika tuttuktan sonra yüzünüzü durulayın.

Kuru ciltler için nemlendirici yüz maskesi

Kuru ciltler için nemlendirici yüz maskesi

2 orta boy havuç
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 çay kaşığı bal
Havuçları haşlayın. Haşladığınız havuçları tereyağı ve bal ile blenderdan geçirin. Durulamadan önce 20 dakika yüzünüze uygulayın.

Tereyağındaki doğal yağ ve A vitamini, havuçtaki beta karotenin cilde daha etkili bir şekilde nüfuz etmesine yardımcı olacaktır. Havuçlar aynı zamanda cilde sakinleştirici, iyileştirici ve besleyici bir etki sağlarken, cilde nazik bir ışıltı katıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.