DOLAR 32,2596
EURO 35,0729
ALTIN 2.467,22
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İlham Gencer sokağa mahalle muhtarıyla çıktı

01.04.2020
A+
A-

Türkiye’nin ilk piyanistlerinden usta müzik adamı İlham Gencer, önceki gün yine Bebek’te görüntülendi.

Müziğin çınarı Gencer, yanındaki kadın ile beraber eczaneye girerek ilaçlarını aldı. Dışarıda kendisini bekleyen gazetecileri gören Gencer, hanımefendinin Kuruçeşme mahallesinin muhtarı olduğunu söyledi. Gencer, bir kaç gün önce de gazetede çıkan haberleri için “Yaşımı yanlış yazmışlar. Ben 95 yaşındayım” dedi.

Sözcü Gazetesi’nden Emre Çevik’in haberine göre Gencer, hasta olduğu için ilaç almaya çıktığını, 65 yaş üstü olduğu için de bankanın para vermediğini söyleyen Gencer “Muhtar Cemile Bal hanım benimle geldi. Evde de kombi patladı bütün sular evin içine aktı. Bu günlerde de her şey üst üste geliyor. Allah’a şükürler olsun daha kötü günler görmeyelim inşallah, bu günleri de atlatacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.