DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İlayda Şeker ve İsmail Balaban aşklarını ilan etti

27.10.2021
A+
A-

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmacı, ilerleyen bölümlerde özel hayatıyla gündeme gelmiş; yarışma esnasında annesi ile telefon görüşmesi yapan Balaban adeta şoke olmuştu.

Balaban’ın annesinin “Oğlum nişanlın senin bildiğin gibi bir kız değil!” demesi uzun süre konuşulmuştu. Yarışmacı, başlarda nişanlısı Gamze Atakan ile arasını düzeltse de ilerleyen haftalarda yollarını ayırmıştı.

Bunların ardından İlayda Şeker ve İsmail Balaban’ın geçtiğimiz aylarda bir mekanda oldukları görüntüler çok konuşulmuş ve Şeker ile Balaban’ın sevgili olduğu iddia edilmişti.

İddialar hakkında sessizliğini koruyan İsmail Balaban ve İlayda Şeker’in, el ele olduğu anlar ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre aynı araba içerisinde seyreden 27 yaşındaki Şeker ve 34 yaşındaki Balaban, sonunda birlikteliklerini ilan etmiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.