DOLAR 32,3485
EURO 34,7878
ALTIN 2.397,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İkizlerine kavuşan Yasemin Şefkatli’den doğum kareleri: Sizi çok bekledik

Yaklaşık iki hafta önce ikiz bebekleri Sinan Emir ve İbrahim Ayel’i kucaklarına alan Yasemin Şefkatli-İdo Tatlıses çiftinden Şefkatli, doğum fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

05.02.2024
A+
A-

Yasemin Şefkatli, Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine girmişti.

İKİZLER DÜNYAYA GELDİ

Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çift, 22 Ocak 2024 tarihinde ikiz bebeklerine kavuştu.

Ünlü çift, bebeklerine kendi babalarının adını koydu. İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel diğerininki ise Sinan Emir oldu.

Şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran Yasemin Şefkatli, doğumda çekilen fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

“ÇOK HAYAL ETTİK”

Şefkatli, paylaşımına; “22.01.24… Kelimelere dökemeyebilirim yaşadığımı, mutluluğumu, korkularımı… Hem en zor, hem de en güzel anı hayatımın, anlatılırdı hep ama bu kadar derinden anlayamamıştım. İbrahim Ayel ve Sinan Emir, sizi çok bekledik, çok hayal ettik. Hoşgeldiniz kalbimizin içine. Benim canım ailem. İdo’m, teşekkür ederim bu yaşadıklarımız için, seni çok seviyorum” notunu düştü.

İDO TATLISES KAYITSIZ KALAMADI

Eşinin yayınladığı karelere kayıtsız kalamayan İdo Tatlıses de “Ben seni daha çok seviyorum” diye yorum yaptı.

“AYEL’İ BEKLİYORUZ”

Öte yandan doğum sonrası ikizlerden İbrahim Ayel’in kalbinde sorun olduğu ve operasyon geçirdiği ortaya çıkmıştı.

Oğluna kavuşmak için sabırsızlanan Şefkatli birkaç gün önce yeni bir paylaşım yapmıştı. Oğlu Sinan Emir’in elini fotoğraflayan ünlü isim, “Tünaydın, Emir ile Ayel’i bekliyoruz. Siz ne yapıyorsunuz?” notunu düşmüştü.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.