DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

İkiz katillerin sicili bozuk çıktı

10.12.2020
A+
A-

ARKADAN KURŞUN YAĞMURU

Yeni Asır Gazetesi’nden Metin Burmalı’nın haberine göre adam yaralama ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından kaydı bulunan ikizlerin, daha önce Kıbrıs’ta bir bıçaklı kavgaya karıştıkları ve belirlenen kefaleti ödeyerek serbest kaldıkları öğrenildi.

Narlıdere Altıevler mahallesi Aksu Sokak’ta, 2 Kasım’da kır düğün salonunu basıp 200 metre peşinden kovaladıkları Fırat Can’ı kurşun yağmuruna tutan ikizlerin suç dosyası kabarık çıktı. Ailesiyle düğün salonu işleten ama kendi işini kurmak için ikiz kardeşlerin işlettiği salonu almak isteyen Fırat Can, sonradan fikzrinden vazgeçerek verdiği 20 bin lira kaporayı geri istemişti. Bu yüzden çıkan kavgada Can’ı öldüren Hakan ile Harun İvgin’in, Balçova ve Narlıdere’deki kır düğün salonu sahiplerinden de zorla para istedikleri iddia edildi.

KIBRIS’TA TUTUKLANMIŞLAR

İvgin kardeşlerin 10 yıl önce de Kıbrıs Lefkoşa’daki bir otelde bıçaklı kavgaya karıştıkları ve ‘yaralama, darp ve kanunsuz bıçak taşıma’ suçlarından tutuklandıkları ortaya çıktı. İkizlerin, Lefkoşa’da çıkarıldıkları mahkeme tarafından belirlenen 10’ar bin liralık kefalet ücretini ödeyerek serbest kaldıkları öğrenildi.

ANNENİN YÜREK YAKAN ÇIĞLIĞI

27 yaşındaki oğlu Süleyman Fırat’ı kaybeden anne gözyaşlarına boğularak adalet istemişti.

microsoft project 2019 lisans satın al

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.