DOLAR 32,2610
EURO 34,7955
ALTIN 2.399,47
BIST 10.174,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

İkiz hırsızlar suç makinası çıktı!

10.10.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Yunus Emre Kavak’ın haberine göre Beşiktaş, Bakırköy ve Beyoğlu’nda, farklı tarihlerde 8 ayrı adrese hırsız girdi. Elektronik eşyadan, ziynet eşyasına, silahtan kimlik cüzdanına ne varsa alıp kaçtılar. İlk olarak 2 Mart 2020 günü, Beşiktaş’ta bir adrese giren hırsızlar, çelik kasa içerisindeki 600 Dolar, 500 TL ,5 cep telefonu, kimlik, sürücü belgesi, tapu senedi çaldı.

11 Mart günü Beşiktaş’ta yine bir adrese giren hırsızlar adresten fotoğraf makinesi, 2 lens, Ipad, 2 kamera, objektif ve bilgisayar çaldı. 21 Ağustos’ta başka bir adrese daha giren hırsızlar adresten, 3 tane altın küpe, 1 adet altın yüzük, 5 adet altın bileklik, 300 Dolar, Lenova marka bilgisayar, güneş gözlüğü ve sırt çantası çaldı. 10 gün sonra Beşiktaş’ta bir adrese giren şüpheliler, 2 cep telefonu, tablet bilgisayar, Suriye pasaportu ve sürücü belgesi, Rolex ve Guess 3 saat, 2 gümüş bileklik çaldı.

SERİ HIRSIZLAR

Geçtiğimiz Eylül ayında da Beşiktaş, Bakırköy ve Beyoğlu’nda ikametlere giren hırsızlar, dizüstü bilgisayar, altın zincir, kolye, iki altın bileklik, yüzük, pırlanta küpe ve 500 Euro çaldı. Beyoğlu’nda bir adrese giren hırsızlar yine öğle saatlerini seçti. İkametten, bir silah çalındı. 30 Eylül’de bu kez Bakırköy’de başka bir adrese girildi ancak ikametten herhangi bir şeyin çalınmadığı anlaşıldı.

HIRSIZLAR İKİZ ÇIKTI

Artan hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden 2 şüphelinin kimliğini tespit etti. 18 yaşındaki Fırat Ç. ve ikizi Berat Ç’nin hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri belirlendi. İkiz kardeşlerin kimliklerinin belirlenmesinin ardından operasyon başlatıldı. Fırat Ç. ve Berat Ç. gözaltına alındı. Fırat Ç’nin, hırsızlık, yaralama, başkasına ait kimlik kullanmanın da arasında bulunduğu 55 suç kaydı çıkarken, ikizi Berat Ç’nin hırsızlık, yaralama ve yağmanın da arasında bulunduğu 33 suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan ikiz kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.