DOLAR 32,3497
EURO 34,7770
ALTIN 2.398,06
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İkinci kez anne olmak için gün sayan Ece Çeşmioğlu’ndan mutlu aile pozu

Şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çiftinin öncesi sonrası pozu gündem oldu.

13.03.2024
A+
A-

Mutlu beraberliklerini 2021 yılında evlilikle taçlandıran Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, 2022 yılının mart ayında da ilk çocuklarına kavuşmuştu. Çift, kızlarına Zeynep adını vermişti.

İKİNCİ BEBEK GELİYOR

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ve şimdilerde ikinci kez anne baba olmaya hazırlanan çiftten yeni bir paylaşım geldi.

Ece Çeşmioğlu, ilk çocukları doğmadan önce verdikleri pozu tekrar ettikleri kareyi takipçileriyle paylaştı.

İlk olarak kızları Zeynep doğmadan önce çekilen fotoğrafı paylaşan ve “Öncesi” notunu düşen ünlü oyuncu, ardından eşi ve kızıyla objektif karşısına geçti. Çeşmioğlu bu kareye de “Sonrası” notunu ekledi.

OĞLUNUN ADINI AÇIKLADI

Öte yandan bir erkek bebek bekleyen ünlü çiftten Taner Ölmez, geçtiğimiz haftalarda oğlunun adını açıklamıştı.

İlk çocuğunun ismini kendi seçtiğini belirten Ölmez, “Orada anlaşma yapmıştık, bir çocuk daha istiyorduk, ona asla karışmayacağım demiştim. Oğlumuzun adı Hazar olacak” ifadelerini kullanmıştı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.