DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İki babanın evlat savaşı!

01.08.2019
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Ali Oktay’ın haberine göre armatör iş adamı Yusuf Atilla Yener, kendisinden yaşça küçük olan Moldovalı eşi Anastasia Yener’e boşanma davası açtı. İstanbul Aile Mahkemesi’nde 4 yaşındaki çocuğunun velayeti ile 100 bin lira manevi tazminat isteyen Yusuf Atilla Yener, “Davalı anne programlı bir şekilde kendisini farklı biri olarak tanıtıp müvekkilimle birlikte olarak önce çocuk yapmış ve daha sonra ‘Maddi olarak ne koparsam kardır’ diye hareket etmiştir. Müşterek çocuğu Moldova’ya kaçıran anne, çocuğu koz olarak kullanıp sürekli para isteyerek asıl niyetini belli etmiştir. Davalı anne çok iyi Türkçe konuşmasına rağmen çocukla Türkçe konuşmamakta ve çocuğu asimile etmektedir” dedi.

ZELENSKİ’YE SESLENDİ

Antalya’da yaşayan İsmail Yüce (38) ise 2.5 yıldır kendisine gösterilmeyen 5 yaşındaki kızı Lorin’e ulaşabilmek için Türkiye ile Ukrayna arasında mekik dokuyor. Çocuğunun Türkiye’ye iade edilmesi talebiyle Kiev’de görülen davanın üçüncü duruşması da ertelenen Yüce, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye seslenerek “Lütfen bu hukuksuzluğa bir son verin” dedi.

Ukraynalı makamlara adalet çağrısını yineleyen Yüce, “Yaşadıklarımı anlatmak çok güç. Bin 500 kilometre uzaktan ne zorluklarla geliyorum, hanımefendi 1 kilometre öteden mahkemeye gelmiyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.