DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

İhlas Kolejinde 15 Temmuz şehitleri anıldı

11.02.2020
A+
A-

İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Türk Edebiyatı’nın önde gelen şairlerinden Bestami Yazgan ve Sıddık Arvas katıldı.

Program, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından alınan 15 Temmuz’daki çarpıcı görüntülerle başladı.

Görüntülerin ardından Bestami Yazgan 15 Temmuz’la ilgili bir konuşma yaptı. Vatanımıza sahip çıkılması ve vatanımızın kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan Yazgan, “Çanakkale, İstiklal Marşı ve 15 Temmuz şehitleri olmasaydı bugün bizler rahat yaşayamazdık.” dedi.

Yazgan’ın ardından sahneye çıkan 11/C sınıfı öğrencilerinden Beyza Yılmaz “Dağlıca Türküsü”nü söyledi.

Programın son bölümünde ise Sıddık Arvas, başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimize dua etti.

İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin de programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yeltekin, “Tarihimize kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmamalı ve unutturmamalıyız. Bu olaylar, ülkemizin nasıl bir tehdit altında olduğunun en açık ispatıdır. Biz 15 Temmuz’u unutmayarak her zaman hazırlıklı ve güçlü olmalıyız.” dedi.
  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.