DOLAR 32,3656
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,16
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İhlas Koleji öğrencisi Bera Kayra Sarıkaya’dan üç madalya

03.03.2020
A+
A-

Kocaeli Olimpik Yüzme Salonu’nda 30 ilden 500’e yakın sporcunun katıldığı yarışmalarda Sarıkaya, 100 metre Sırtüstünde 2. olarak gümüş madalya kazandı.

Sarıkaya daha sonra katıldığı 200 Metre Karışık ve 200 Metre Sırtüstü kategorilerinde de üçüncü oldu.

Müsabakaları üç madalya ile kapatan Sarıkaya elde etmiş olduğu derecelerle Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazandı.

İhlas Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Şenol Özkan, öncelikli olarak Mersin’deki Türkiye Şampiyonası’na katılacak dereceyi elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yarışmalar öncesi Bera’nın bir rahatsızlığı olduğunu dile getiren Özkan, “Öğrencimiz müsabakalar öncesi hastalandı ve büyük bir özveri ile yarışmalara katıldı. Normal derecelerinin en az 5, 6 saniye altında yüzmüş olsa da Türkiye Şampiyonası’na katılmak için gerekli olan sonucu aldı. Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.” dedi.

İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin’de yaptığı açıklamada Bera Kayra Sarıkaya’nın İhlas Kolejini her şampiyonada en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayarak, “Bera’nın elemeleri geçerek Türkiye Şampiyonası’na katılacak olması bizleri çok mutlu etti. Bugüne kadar ki şampiyonlukları ile Mersin’de de birinciliğin en güçlü adayı olacağından hiçbir şüphem yok. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.