DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı toplantısı Rektör Alma başkanlığında yapıldı

15.09.2023
A+
A-

Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı’nın yönetim kurulu toplantısı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma başkanlığında yapıldı.

Vakıf toplantısında 2023-2024 yılı iş programı, öğrencilere sunulacak burs ve barınma destekleri, yıllık aidatlar, vakfın tanıtılması amacıyla yerel basın ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelme, vakıf üyeliğinin artırılması, bağış ve aidatların teşviki gibi konular hakkında program geliştirildi. Toplantıda ayrıca üniversitenin akademik performans ve başarısını yükseltme hedefiyle eğitim, araştırma ve uygulama imkânlarının geliştirilmesi konuları da ele alındı.

Toplantının ardından bir değerlendirmede bulunan Rektör Alma, Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı’nın önemine dikkat çekti.

Rektör Alma yaptığı değerlendirmede, “Vakfımızın öğrencilerimizin burs ve barınma gibi sorunlarını giderme ve bilimsel çalışmalara destek sunma gibi pek çok alanda hedefleri var. Bu doğrultuda Üniversitemizin son dönemde elde ettiği başarılara da önemli katkılar sağlandı. Kurulduğu zaman açısından bakacak olursak Iğdırlı hayırsever vatandaşlarımız sayesinde kısa sürede önemli bir yol kat ettik. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da önemli çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Vakfımızın kuruluşunda ve büyümesinde emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Iğdır Üniversitesinin kuruluş vizyonunun bilimsel çalışmaların ürüne dönüştürülmesi ve bunun bölge ekonomisine katkı sunması olduğunu hatırlatan Rektör Alma, bu yöndeki çalışmaların da hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.