DOLAR 32,2610
EURO 35,1145
ALTIN 2.501,68
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

İfşacı kocanın 7 yıl hapsi isteniyor

27.05.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Atakan Irmak’ın haberine kadar İstanbul’da ayrılmak üzere olduğu eşi kadar özel fotoğraflarının sosyal medyadan yayınlandığını gören genç bayan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı göre soruşturma açıldı. Savcılık, yürütülen soruşturma zarfında mağdur kadının ifadesine başvurdu. K.U., alınan ifadesinde, S.Ç.’nin 4 yıllık resmi nikahlı eşi olmasına rağmen kendisi ile azami iki hafta kadar birlikte olduklarını, anlaşamamaları nedeniyle 4 yıldır öbür yaşayıp boşanma aşamasında olduklarını, davalarının devam ettiğini anlattı.

K.U. ifadesinde şahlanmış eşinin sosyal medyada kendi adına sahte hesaplar açarak uygunsuz fotoğraflarını paylaştığını, S.Ç.’nin eşi ve öteki bilinen akrabalarına bu alıcı fotoğraflarını gönderdiğini belirtti. Yaşanan durum üzerine S.Ç.’nin ailesi ile birlikte yaşamış olduğu evin kapısına gittiğini belirten genç bayan, S.Ç.’ye niçin böyle yaptığını sorduğunda “Oh iyi yapmışım, senin gibi o..puya eksik bile” dediğini açıklama etti. Tartışmanın büyümesi üzerine coşmuş koca eşinin kollarından tutarak kafasına vurmaya başladı. K.U. ise yanına bulundurduğu biber gazını kocasına sıktı. S.Ç., emniyette verdiği ifadesinde ise K.U.’nun erkek arkadaşıyla çekinmiş bir videosunu ailesine sosyal medya üzerinden atarak “Kızınız beni aldatıyor” diyerek gönderdiğini, bunun üstüne eşinin kendisine “Bugün seninle yatmam için bana bir niçin söyle” biçiminde mesaj attığını söyledi.

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda birbirinden şikâyetçi çiftler hakkında iddianame düzenledi. K.U.’nun “kolay yaralama” ve “tehdit” suçlarından 3 sene, S.Ç.’nin “silahtan sanılan vasıta ile kolay yaralama”, “özel hayata ilişkin manzara ve sesleri açığa vurmak” ve “hakaret” suçlarından 7 yıla kadar hapsi isteniyor. Çift ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Cinayet Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.