DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

IFA 2019’da neler tanıtılacak?

02.09.2019
A+
A-

Her yıl Las Vegas‘ta düzenlenen CES ile birlikte IFA, dünyanın önde gelen iki büyük şovu olarak misafirlerini ağırlıyor. Her yıl Berlin’de düzenlenen fuar, Avrupa’nın en büyük tüketici konferansı. İlk kez 1924 yılında başlayan etkinlik için bu yıl da 6 Eylül – 11 Eylül tarihleri seçilmiş durumda. Tüketici teknolojisi odaklı şirketlerin boy gösterdiği fuarda 1.814 katılımcı boy gösterecek. Biz de bu yazımızda fuarda yer alacak bazı markalara yakından bakıyoruz.

Acer

Bilgisayar üreticisi Acer, IFA için son hazırlıklarını tamamlıyor. Yeni bir ürün grubunu tanıtacak olan Acer, Predator oyun bilgisayarı serisinin güncellemelerini burada duyuracak. Acer bu etkinlikte genellikle konsept ürünlerini tanıtmayı tercih ediyor. Bu sebeple markadan büyük bir şov beklemek hata olabilir.

AMD

Ryzen 3000 işlemci serisini yakın zamanda tanıtan AMD’nin Navi rDNA ekran kartını PS5 ve Xbox Project Scarlett konsollarında kullanılacağı söyleniyor. Şu sıralar eli oldukça kuvvetli olan AMD’den IFA sunumlarında büyük bir duyuru beklenmiyor.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.