DOLAR 32,2908
EURO 34,8209
ALTIN 2.451,79
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

İbrahim Üzülmez: ‘Bizim için güç bir akşamdı’

28.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in 29. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın gerisinde MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, bu süreçte bir duruş göstererek güvenli bir şekilde ligi bitirmek istediklerini açıklama ederek, “Kazanmaya ihtiyacı olan bir Trabzonspor, bizim için de puan ve puanlara ihtiyacı olan bir geceydi. Trabzonspor deplasmanında birincil göreve geldiğimiz müsabakanın bizim için zorlu geçeceğin biliyorduk. Oyuna da yenik başladık, duran toptan basit gol yedik. Bu golleri yemememiz gerekiyor. Özellikle bu ligde bu dek basit gol yerseniz sorun yaşarsınız.

Daha sonraki dakikalarda oyunu dengeleyen bir Ankaragücü vardı. İlk yarıda Oscar’ın girdiği bir pozisyon ve rakibe de eksik pozisyon veren bir manzara ile birincil yarıyı bitirdik. İkinci sözde bize yakışan ayrıca oyun, keza mücadele, ayrıca saha içerisinde yardımlaşarak oynayan, pozisyonlar bulan, ikinci gole yakında olacak olan bir Ankaragücü takımı vardı. Oyuncularımı kutluyorum. Şiddet bir akşamdı bizim için. Açılış basit olmuyor, baskı bir durumdayız. Takım ve camia olarak şu lahza bulunduğumuz istenilen durumda değiliz. Bunu lehimize döndürmek için var gücümüzle uğraş edeceğiz.

Ankaragücü’nün yapısında karakterinde bunlar var. Savaşarak maçlara çıkmamız gerekli. Bir karakterle duruş göstermemiz lazım. Geldiğimiz günden beri oyuncularımızı maddesel anlamdan ziyade mental olarak hazırlamaya çalıştık. Kendilerine uygu mücadele ortaya koydular. İstekle, coşkuyla oynadılar. Şampiyonluğa oynayan Trabzonspor’dan puan ya da puanlar almak basit yok. Bunu başardık. Bu bize sonraki haftalar için moral ve motivasyon olacaktır. İnşallah puanla başladığımız bu haftaları taçlandırarak bitiririz. Basit yok onu da biliyoruz. Can derdindeyiz ve ardına kadar bu mücadelenin içerisinde Ankaragücü takımını sağlıklı şekilde limana yanaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor büyük bir camia, onlara da bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyoruz” açıklamasını yaptı.

Gökmen Şahin
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.