İbrahim Tatlıses’in Miras Iddiaları: Şule Yazar’ın Sözleri ve Perde Arkası Anlatımı
İbrahim Tatlıses’in miras iddialarını Şule Yazar’ın sözleriyle ve perde arkası anlatımıyla mercek altına alan derin bir analiz.
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile uzun yıllar birlikte çalışan eski menajeri Şule Yazar, bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Bodrum’da meydana gelen trafik kazasının ardından Tatlıses ailesinde mal varlığı ve miras konularının gündeme geldiğini öne sürdü. Yazar, otel projesi üzerinden yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yollarını ayırdıklarını belirtti ve taleplerin karşılanmadığını dile getirdi.
“MAL VARLIĞI KALEMLE KAĞITLA YAZILDI” iddiasını hatırlatan Yazar, kazadan sonra evde yapılan bir toplantıda mal varlığının kalem ve kağıtla liste halinde ele alınmasının konuşulduğunu söyledi. Kanalın açıklamasına göre, Tatlıses’in bazı çocukları bu konuyu detaylı olarak öğrenmek istedi. İdo Tatlıses ile Melek Zübeyde Tatlı gibi isimlerin bu talebi dile getirdiğini öne süren Yazar, “Melek kızı elinde kağıt kalemle gelip durumları soruşturdu mu?” sorusuna Evet yanıtını verdi. Ayrıca, “İdo ile birlikte mal varlığını görmek istediler; kazadan sonra da evde ortak bir toplantı yapılıp liste çıkarılması talep edildi” ifadelerini aktardı.
“BEN HAYATTAYKEN BU KONULAR KONUŞULMAZ” başlığıyla öne sürdüğü iddialarında Yazar, baba ile kızı arasındaki gerilimin o süreçte alevlendiğini ve bir süre görüşmekten kaçındıklarını belirtti. Tatlıses’in hayattayken miras konularının tartışılmasına karşı çıkışını savundu. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu iddialara karşı İbrahim Tatlıses cephesinden şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi.