DOLAR 32,2982
EURO 34,8261
ALTIN 2.409,21
BIST 10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

İbrahim Çelikkol eski rol arkadaşı ve sevimli oğluyla poz verdi

11.11.2021
A+
A-

Habertürk’ten Hakan Yağcı’nın haberine göre İbrahim Çelikkol, gazetecilerin sorularını yanıtlarken 2 yaşındaki oğlu Ali’yle de Akalay ilgilendi.

Ancak kısa bir süre sonra kameraya merak salan Ali, babasının yanına geldi. Ünlü oyuncunun oğlunun mikrofonlarla oynaması, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

İbrahim Çelikkol, “Ali’nin saçları çok uzadı. Saçlarını kestirmeye geldik. Birce de bize eşlik etti. Çok iyi arkadaşım. Çok iyi dostum.” diye konuştu.

ALEVLERİN İÇİNE DALMIŞTI

Ünlü oyuncu, Ören’deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmıştı. İbrahim Çelikkol, en önde hortum taşıyarak, alevlerin içine dalmıştı.

Çelikkol, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.