DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

İbrahim Çelikkol: “Doğa tutkum, hayvanlar dostum”

07.08.2021
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Merve Yurtyapan’ın haberine göre İbrahim Çelikkol, arkadaşlarıyla birlikte önce Ören’de yapılan çalışmalara katıldı. Profesyonel ekiplerle çalışıp bulunduğu bölgedeki yangını söndürmeyi başardı. 

 

Gece gündüz itfaiye erleriyle çalışan ünlü oyuncu, üç gece onlarla sabahladı. Doğa tutkunu ünlü oyuncu, bir ara dağ yolunda kalan su tankerlerini de arkadaşlarıyla birlikte itti. Tankerin arkasına geçip şoföre komutlar veren Çelikkol, “Gaza bas ağabey, çıkartacağız bu aracı” diyerek etrafındakileri de motive etti.

Ünlü oyuncunun bu mücadelesine çevredekiler de hayran kaldı.

Çelikkol ile yangın bölgesinde çalışanlar, “Hepimizle birlikte mücadele ediyor. Hortumu sırtına alıp herkese öncülük ediyor. İtfaiye erlerinin kendisine söylediklerini yerine getiriyor. Her yerde o var. Hem dağa çıkıp yangını söndürüyor, hem de aşağı inip kalan su tankerlerine yardımcı oluyor” diye anlattı. Bu birlik ve beraberlik ruhunu herkes öyle sevdi ki, Çelikkol sosyal medyada kahraman ilan edildi.

“DOĞA TUTKUM HAYVANLAR DOSTUM”

Oyunculuk yapmadan önce 15 yıl basketbol oynayan ve genç milli takımla sahada mücadele eden Çelikkol, ardından oyunculuğa yöneldi. Tam bir spor ve doğa aşığı olan Çelikkol, bu tutkusunu her fırsatta dile getiriyor: “Doğanın sesini, hayvanları çok seviyorum. Doğa benim tutkum, hayvanlar dostum. Onlara her zaman sahip çıkacağım.”

Ünlü oyuncu, çocukluk yıllarına dayanan hayvan sevgisinden de şöyle bahsediyor: “Asker çocuğuyum. Babamlar donanmada çalışırken kurtlar geçerdi. Beyaz yüksek bir hayvan geçti. Bir gün babama ‘Bu hayvanın ırkı nedir?’ dediğimde ‘Dünyanın en güçlü köpeği ve en güzel dostudur’ diye cevap vermişti. O gün kangala aşık oldum ve çok sevdim. Doğa tutkum çocukluğumdan geliyor. Bütün hayvanlara çok büyük bir sevgim var. Hayvanlar ve doğa bizim canımız, dostumuzdur. Doğada gezmeyi, köpeklerle koşmayı çok seviyorum. Zaten benim de 7 köpeğim var. Sporun bütün dallarıyla ilgileniyorum. Gün içinde hissettiğim neyse oraya koşuyorum…”

Yıllar önce rol aldığı bir dizide kahraman bir bordo bereliyi canlandırıp hava, kara ve su altı eğitimler alan ünlü oyuncu, kılıç kullanıyor, binicilik yapıyor, balıkadam ve kayak eğitmenliği yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.