DOLAR 32,3407
EURO 34,8101
ALTIN 2.396,46
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İBB burs sonuçları 2022: Başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

20.12.2022
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs sonuçları için geri sayım sürüyor. 2022-23 eğitim öğretim yılı için burs başvurularını tamamlayan İBB, lisans ve ön lisans öğrencilerine burs yardımı yapacak. Başvuruların bitmesinin ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

İBB burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz yıl İBB burs başvuruları 22 Ekim’de sona ermiş ve sonuçlar 23 Kasım’da açıklanmıştı. Bu yıl tamamlanan başvuruların ardından sonuç tarihi merak edilmeye başladı. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak?

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Geçtiğimiz yıl kasım ayında açıklanan İBB burs başvuru sonuçlarıyla ilgili bu yıl için henüz bir açıklama yapıldı.

Buna göre; İBB burs başvuru sonuçlarının bu yıl aralık ayının son haftalarına doğru açıklanması bekleniyor.

İBB burs sonuçları 2022: Başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? - 1

İBB BURS BAŞVURU SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Başvuruları kabul edilen öğrenciler, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS ile bilgilendirilecektir.

İBB bursu için başvuruda bulunan üniversite öğrencileri, T.C. kimlik numaraları ve doğum günü tarihleri ile sorgulama işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecekler.

BURS ALAMAYACAK ÖĞRENCİLER

Ön lisans ve lisans eğitimi açıktan sürdüren öğrenciler, yurtdışında eğitim alanlar, ücretli değişim programında bulunanlar, 25 yaşından büyükler, öğrenim görürken yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlar, hüküm giyenler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri burslardan yararlanamaz.

    Paylaş
Twitter Facebook Flipboard Linki Kopyala
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.