DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Hülya Koçyiğit damadına toz kondurmadı

11.03.2019
A+
A-

Güneş Gazetesi’nin haberine göre Türk Sineması’nın duayen ismi Hülya Koçyiğit, önceki gün Kıbrıs’ta söyleşi yaptı. Bülent Ersoy’un konser verdiği Nuh’un Gemisi otelde Diva’dan önce sahneye çıkarak gelen soruları yanıtlayan Koçyiğit, Türk Sineması’nda en beğendiği erkek oyuncuyu da açıkladı.

Şu anda ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Ertuğrul Gazi’yi canlandıran damadı Engin Altan Düzyatan’ın kendisi için favori olduğunu söyleyen Koçyiğit, dizinin de sıkı bir takipçisi olduğunu anlattı. Torunu Neslişah Alkoçlar’la evli olan Düzyatan’ın oyunculuğundan övgüyle bahseden Koçyiğit, kadın oyuncular hakkında ise yorum yapmaktan çekindi.

Eşim oyuncu olmamı istedi

Söyleşide yıllar önce eşi Selim Soydan’la geçen diyaloğundan da bahseden tecrübeli oyuncu, ilk evlenme kararı aldığında yaşadığı soru işaretlerini anlattı. “Eşimle evlendiğim yıllarda ‘Selim benden ne istiyorsun, oyunculuğu bırakmamı ister misin?’ diye sordum, o zaman Selim’in verdiği cevap benim evlenmemdeki en büyük etken oldu. Selim ‘Sen ne diyorsun hiç öyle şey olur mu? En büyük hayranın benim ben. Her zaman yanındayım destekçinim’ dedi ve benim gönlümü fethetti” açıklamasını yapan Koçyiğit, eşinin kendisine verdiği değeri anlattı.

Engin Altan Düzyatan, 5 senedir reyting rekorları kıran ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine bu sene veda edecek. ‘Diriliş Osman’ adıyla devam edecek diziye, Düzyatan yerine Burak Özçivit dahil olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.