Hülya Avşar’dan Torun ve Aile İçin Umut Dolu Sözler: Kaya Çilingiroğlu Yorumu ve Evlenme Meselesi
Hülya Avşar’dan torun ve aile için umut dolu sözler; Kaya Çilingiroğlu yorumu ve evlenme meselesi dikkat çekici mesajlar içeriyor.
Tarabya’da kameralara yansıyan ünlü isim, kızına dair haberler ve gelecek planları hakkında konuştu. Güler yüzlü bir selamla gazetecilere yanıt veren Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu ile ilgili gelişmeleri ve hayatındaki yeni hedefleri gündeme taşıdı.
“Çok güzel şeyler başarmışım ya, güzel bir evlat yetiştirmişim. Allah bana torunlarımı da görmeyi nasip etsin. Her ortamda nasıl davranması gerektiğini bilen bir evlat yetiştirdim. Üç yıldır bazı olaylar yaşanıyor ve şu sıralar evlilik konuları sıkça konuşuluyor,” şeklindeki sözleriyle duygularını paylaştı. Ayrıca Kaya Çilingiroğlu’nun mutlu olması için beklenen anın ne zaman geleceğini de yorumladı ve Gelin ata binmiş ya nasip sözüyle destekledi. “Kaya da çok mutlu olur” diye ekledi.

Anneanne olmaya hazır olduğunu ifade eden Avşar, “Anneanne olmaya hazırım. Torunlarımızı görmeyi çok isterim. Her şey yolunda ilerlesin; evlenirler ve çocukları olursa bunu en baştan sahiplenirim.” sözleriyle duygularını pekiştirdi.
Zehrа Çilingiroğlu, Kaya Çilingiroğlu ile olan birlikteliğini sürdürürken Hülya Avşar’ın açıklamaları gündeme damga vurdu. Bu süreçte haberin kaynağı Ensonhaber olarak belirtildi.