DOLAR 32,4087
EURO 34,8145
ALTIN 2.404,15
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Hülya Ağansoy hayatını kaybetti

28.02.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Erhan Öztürk’ün haberine göre yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Alaattin Çakıcı’nın, eşi Nurullah Tevfik Ağansoy’u öldürmesinin ardından morgda yaptığı intikam yeminiyle hatırlanan Hülya Ağansoy İstanbul’da yaşamını yitirdi. Kanserle mücadele eden Ağansoy evliliği boyunca 40 yıl yeraltı dünyasının bir çok olayına şahitlik etti. Ağansoy’un yaşamını yitirmesini, oğlu Kürşad ve kızı Asena Melike Ağansoy sosyal medyadan duyurdu. Ağansoy için bugün Mecidiyeköy Camisi’nde öğle vakti tören düzenlenecek.

Ağansoy ve Çakıcı uzun yıllar çeşitli işlerde ortaklık yapmış ancak daha sonra araları açılmıştı. 1996’da Çakıcı Ağansoy’u Bebek’te öldürtmüştü. Çakıcı, Ağansoy cinayetine ilişkin davada “haksız tahrik altında tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme” suçundan 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Eşinin öldürülmesinin ardından Çakıcı’nın en büyük hasımları olan Ergin kardeşlerle birlikte hareket ettiği iddia edilen Hülya Ağansoy’un, 2001’de Kartal’da Çakıcı’nın adamları Yüksel Yılmaz ve Kadir Safçı’nın öldürülmesi sırasında tetikçi ile birlikte olay yerinde olduğu iddia edildi.

KİTAP YAZMIŞTI

Hülya Ağansoy, 2008’de ‘Nurullah Tevfik Ağansoy’un itirafları ve günlüğü’ kitabıyla 1990’lı yılların karanlıkta kalmış bazı olaylarına da ışık tutmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.