DOLAR 32,2611
EURO 34,7448
ALTIN 2.404,67
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Hugh Grant’ten Timothee Chalamet itirafı

Son olarak “Wonka” adlı filmde rol alan usta aktör Hugh Grant, setteki deneyimlerini anlattı. Ünlü isim, Timothee Chalamet ile ilgili itirafıyla şaşırttı.

09.12.2023
A+
A-

90’ların romantik komedilerinin vazgeçilmez isimlerinden Hugh Grant, son olarak Timothee Chalamet‘in başrolde olduğu “Wonka” filminde rol aldı.

Ünlü oyuncu, Çikolata Fabrikası’nın sahibini anlatan “Wonka” filminde; turuncu suratlı, yeşil saçlı hayali bir minik Elf olan Oompa Loompa‘yı canlandırdı.

“CHALAMET İLE BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM İÇİN GERGİNDİM”

People’a konuşan Grant, Wonka setiyle ilgili konuştu. Timothee Chalamet ile çalışmaktan gergin olduğunu açıklayan usta oyuncu, “Fazla başarılı insanlardan hoşlanmıyorum ve kariyerinin biraz fazla iyi gittiğini düşündüm” dedi.

Sonrasında meslektaşına ısındığını söyleyen Grant, “Benimle güzel dedikodu yaptı” diye espri yaptı.

“ÇOK BÜYÜK OLDUĞUM İÇİN SETTE OLAMADIM”

Filmde 46 cm boyundaki karakteri “Oompa Loompa” ile ilgili de konuşan Hugh Grant, “Çok büyük olduğum için sette olamadım. Ama kaskımı takmış ve tüm kameralarla yakınlarda bir çadırdaydım. Oldukça karmaşık bir iş.”

Timothee Chalamet ise Grant hakkında; “Hugh’la tanışmadan önce onun olağanüstü yetenekli, yakışıklı ve çok yakışıklı olduğunu düşünüyordum” ifadelerini kullandı ve sözlerini “Onunla tanıştıktan sonra bu teorim çöktü” esprisiyle noktaladı.

Dünyanın en büyük mucidi, sihirbazı ve çikolata üreticisinin bugün bildiğimiz sevilen Willy Wonka’ya nasıl dönüştüğünün büyüleyici hikayesini anlatan film, 15 Aralık’ta vizyona girecek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.