DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Huawei’den sınırları zorlayan hızlı şarj cihazı! Silikon malzeme kullanan şarj cihazlarına karşı GaN şarj cihazları emin adımlarla geliyor. Huawei 65W…

09.04.2020
A+
A-

Silikon malzeme kullanan muadillerinden daha az bileşen gerektirdiği için daha kolay bir şekilde seri üretime geçebilen Galyum Nitrür (GaN), aynı zamanda silikonlara kıyasla daha geniş bir bant boşluğu da sunuyor. Bu da daha az enerji tüketimi anlamına geliyor. Silikon malzemelerin kullanıldığı güç aygıtlarına karşılık bu yeni teknoloji, endüstride de yeni bir hareket başlatacak diyebiliriz.

Huawei 65W şarj cihazı

Huawei 65W hızlı şarj cihazı ile bu yeniliğe adapte olan şirketlerden biri oldu. Huawei GaN şarj cihazı kullanıcıya USB Type-A ve USB Type-C bağlantı noktaları sunuyor ve Power Delivery protokolünü destekliyor. Geleneksel rakiplerine göre, daha fazla sıcaklığa dayanabilen şarj cihazı aynı zamanda da küçük tasarımıyla dikkat çekiyor.

Huawei GaN şarj cihazı fiyatı

Huawei GaN şarj cihazı fiyatı da tanıtımla birlikte açıklandı. Buna göre cihaz, 249 yuanlık fiyat etiketine sahip. Bunu dolara çevirdiğimizde karşımıza yaklaşık 35 dolarlık bir etiket çıkıyor. Son olarak, yeni şarj cihazının önümüzdeki ay satışa çıkacağını belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.