DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Huawei TalkBand B5 tanıtıldı! Hibrit yapıda!

11.07.2018
A+
A-

Uygulama yüklenemeyen TalkBand B5, önceden yüklenmiş uygulamalar için 512 KB RAM ve 16 MB depolama alanına sahip. Huawei, 108 mAh kapasiteli bir pile sahip olan cihazın, üç gün kesintisiz kullanılabileceğini iddia ediyor.

Attığınız adımlar, yürüdüğünüz mesafe, yaktığınız kalori ve uyku düzeniniz gibi tüm önemli aktiviteleri takip edebilen akıllı bileklik, uzun süre boşta kalınması durumunda kullanıcıyı egzersiz yapması veya yürümesi konusunda uyarabiliyor.

Uyku düzenini takip eden ve öneriler sunan bileklik, TruRelax teknolojisi ile kalp atış hızını 24 saat takip ediyor. Bir değişim yaşandığında kullanıcıyı uyarıyor.

Daha önce belirttiğimiz gibi Bluetooth kulaklık olarak kullanılabilen TalkBand B5, bunun için iki adet mikrofona ev sahipliği yapıyor. Arayan kişiyi gösterebilen bileklik, aramayı sessize alma veya hızlı arama gibi seçenekler sunuyor.

Cihazlar ile bağlantı kurmak için Bluetooth 4.2 teknolojisini kullanan Huawei TalkBand B5, Android 4.4 ve üstü / iOS 8.0 ve üstü sürümlerin yüklü olduğu cihazlar ile uyumlu. Ayrıca, cihaz IP67 sertifikası ile toza ve suya karşı dayanıklı.

İş ve spor olmak üzere iki farklı kayış ve beş farklı renk seçeneği ile gelen akıllı bilekliğin fiyatı, 18 Temmuz’da yapılacak etkinlikte açıklanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.