DOLAR 32,2626
EURO 35,0791
ALTIN 2.465,69
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Huawei P30 serisi için EMUI 10 kayıtları başladı!

05.09.2019
A+
A-

EMUI 10 güncellemesi kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Son zamanlarda bu güncellemeyi alacak Huawei ve Honor markaları akıllı telefon modelleri de yavaş yavaş netleşiyor. Tahmin edeceğiniz gibi P30 serisi de bu güncellemeyi alacak telefonların başında yer alıyor. Bir süre önce P30 serisi için EMUI 10 Beta programını başlatacağının sözünü veren Huawei, sonunda sözünü tuttu.

8 Eylül günü dağıtılmaya başlanacak olan EMUI 10 Beta için şu sıralar kayıtlar yapılıyor.

Beta kaydı yapabilecek modeller ise aşağıdaki gibi sıralanıyor:

P30 Full Netcom Edition ELE-AL00
P30 Full Netcom Edition (Mobile Customization) ELE-TL00
P30 Pro Full Netcom Edition VOG-AL00/VOG-AL10
P30 Pro Full Netcom Edition (Mobile Customization) VOG-TL00

Bu arada EMUI 10 güncellemesi alacak modellerin listesinin her geçen gün uzadığını belirtelim. Listede resmi olarak onaylanmış modellerin yanında, güncelleme beklenen ama henüz onaylanmamış modeller de yer alıyor.

Hangi modellerin bu güncellemeyi alacağını öğrenmek için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.

EMUI 10 güncellemesi alacak cihazlar açıklandı!

EMUI 10 Huawei Geliştiriciler Konferansı 2019’ da resmi olarak kullanıcılara tanıtılmıştı. Bugün yayınlanan yeni liste ile tüm EMUI 10 güncellemesi alacak Huawei ve Honor modelleri belli oldu!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.