DOLAR 32,5991
EURO 34,7588
ALTIN 2.499,68
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Huawei Nova 7 Pro canlı görüntülendi! Huawei’nin çok yakında resmiyet kazandırması beklenen modeli Nova 7 serisi kameralara yakalandı. Bakalım…

18.04.2020
A+
A-

Huawei, P40 serisi modelleri ile son günlerde adından bahsettirirken hemen ise Nova 7 serisiyle gündeme geldi. 23 Nisan tarihinde resmiyet kazanması beklenen Nova 7 ailesi üç farklı model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Arasında büyük farkların yer almadığı gözlemlenen akıllı telefonlar, Huawei’nin yeni tasarım diliyle karşımıza çıkıyor. Ön yüzde ekrana gömülü kameraya sahip olan modeller, arkadaki tarafta ise P40 modelleri akıllara getiren, sağ üstteki tarafta yer alan dikdörtgen çerçeve içerisinde konumlandırılmış kameralara sahip.

Teknik detaylara baktığımızda ise Huawei Nova 7 Pro ve Nova 7′nin Kirin 985 işlemci ve 8 GB RAM, Nova 7 SE’nin ise Kirin 820 ve 6/8 GB RAM kullandığını görüyoruz.

Ekranlar ise Nova 7 Pro modelinde 6,57 inç büyüklüğünde Full HD OLED ve kavisli olarak karşımıza çıkıyor. Nova 7 modelinde 6,53 inç büyüklüğünde tekrar Full HD OLED ekran yer alırken Nova 7 SE modelinde 6.5 inç Full HD LCD mevcut.

Kameraların en iddialı ise yine tabi oysa Nova 7 Pro modelinde karşımıza çıkıyor. 64 Megapiksellik başlıca kameraya çift 8 Megapiksel ve 2 Megapiksellik kamera eşlik ediyor. 8 Megapiksellik kameraların birisi ise 5x optik yakınlaştırma sunabilen periskop tasarıma sahip. Ön yüzde ise 32 Megapiksel ve 8 Megapiksellik çift kamera mevcut.

Nova 7 modelinde ise tekrar aynı düzende kameralar mevcut oysa bu modelde periskop tasarıma sahip kamera bulunmuyor. Ön yüzden ise 8 Megapiksellik ikinci kamera çıkartılmış ve sadece 32 Megapiksellik kameraya yer verilmiş.

Nova 7 SE‘nin kamera detayları ise şu lahza için bütün olarak bilinmiyor. Modelin şimdilik sadece ön yüzde 16 Megapiksellik bir kameraya ev sahipliği yapacağını söyleyebiliriz.

Bütün modeller 4000 mAh kapasiteli bataryadan gücünü alırken Android 10 tabanlı EMUI 10.1 arayüzü ile çalışıyor. Siyah, Yeşil, Mor, Kırmızı ve Gümüş olmak üzere 5 bambaşka renk seçeneği yer alan modellerin fiyatları ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.