DOLAR 32,1965
EURO 34,7781
ALTIN 2.411,70
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Huawei Mate 40 kamerası nasıl olacak? İşte iddialar İddialı özelliklerle gelmesi beklenen Mate 40 kamerası ile ilgili de birincil iddialar ortaya çıkmaya başladı…

14.06.2020
A+
A-

Demin, akıllı telefonun nasıl bir kamera kurulumu ile geleceği ortaya çıkmış yok. Yalnızca telefonun, şu lahza için nasıl bir özellik olduğu böylece bilinmez bağımsızlık biçimli lensler ile geleceği ortaya çıktı.

Huawei Mate 40 işlemcisi ve kamerası ile birincil olacak!

Huawei Mate 40 özellikleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Huawei Mate 40 işlemcisi: Kirin 1020 performansı ile sınırları zorlamaya hazırlanırken, kamerası bir prensip imza atacak.

Kamera ise bugün ortaya çıkan bilgilere göre 108 Megapiksel çözünürlüğüne sahip olacak. Firmanın tedarik zincirinde çalışanlardan gelen bilgiye bakılırsa, bu asıl kamera kurulumu açık havada, fazla önemli ince ayarlamaların da kameraya ekleneceği konuşuluyor.

Ancak bu özellikler hemen şimdi detaylanmış yok. Akıllı telefonun tanıtılması için önümüzde uzun bir zaman olduğu düşünülürse, kamera detayları için azıcık daha sabretmemiz gerekecek.

Hür biçimli lensler ile desteklenen bu yeni gelişmiş esas kameranın hem Mate 40 hem de Mate 40 Pro’da karşımıza çıkması bekleniyor. Daha önce de Mate 40 serisi için, TMSC’nin 5 nm fabrikasyon süreci ile üretildiği iddia edilen Kirin 1020 geleceği ortaya çıkmıştı.

Kirin 1020‘nin Cortex A77 ya da A78 işlemci çekirdeğiyle karşımıza çıkması bekleniyor. Bu anlamda işlemci selefi Kirin 990‘a kıyasla yüzde 50 daha pozitif performans sunmuş olacak.

Özgürlük biçimli lensler ise bilindiği kadarıyla, ultra geniş açısal kameraya fayda sağlayacak.. Buna tarafından lensler, daha bariz fotoğraflar elde edilmesini sağlıyor. Peki sizce, Huawei Mate 40 kamerası nasıl özelliklere sahip olacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.