DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Huawei Mate 30 Pro posteri ortaya çıktı

16.09.2019
A+
A-

Mate 30 Pro daha önce de render fotoğraflarıyla internette boy göstermişti. Ancak, bu ikinci dalga telefonu farklı açıdan görmemizi sağladı. Bu arada kısa süre önce Çin’in devlete ait telekom şirketi Chiana Mobile’ın da amiral gemisi ailesini gösteren bir tanıtım posteri paylaştığını da belirtelim.

Tasarım detayları artık iyiden iyiye belli olan Huawei Mate 30 Pro‘nun 4G ve 5G alternatifleri olacak. Her iki alternatif de 7nm EUV Plus üretim teknolojisi ile üretilen Kirin 990 ile desteklenecek. Yeni bir kavisli ekranla gelen telefonda gelişmiş tasarım özellikleri ve Leica SuperSensing Quad arka kamerası dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.

Son olarak depolama ve RAM seçeneklerine baktığımızda, Mate 30‘un 6 GB RAM ve 8 GB RAM alternatiflerine 128 GB ve 256 GB’lik dahili depolama alanı alternatifleri eşlik edecek. Mate 30 Pro‘da ise 256 GB ve 512 GB dahili depolama alanı bulunacak. 8 GB RAM’in kullanılması beklenen telefonda 12 GB RAM sürprizi de beklenebilir.

Başta da söylediğimiz gibi Huawei, yeni Mate 30 ailesini 19 Eylül günü tanıtılacak. Bu tanıtımın adresinin Almanya’nın Münih şehri olduğunu da hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.