DOLAR 32,2382
EURO 34,8167
ALTIN 2.419,12
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Huawei Mate 20 ve 20 Pro fiyatları açıklandı!

11.10.2018
A+
A-

Yapılan sızıntılar ile birlikte, Mate 20 modelleri ile birlikte birçok detay gün yüzüne çıkartılmıştı. Üçlü arka kamerası ve teknik özellikleriyle ön plana çıkacak olan Huawei’nin yeni amiral gemileri fiyatlarıyla da oldukça çok konuşulacak.

Huawei Mate 20 Pro için şaşırtıcı sürpriz

16 Ekim’de İngiltere‘nin başkenti Londra‘da lanse edilecek olan Huawei Mate 20 modellerinin fiyatları ise bugün Polanyalı bir internet sitesi tarafından yeniden gün yüzüne çıkartıldı.

Açıklanan fiyatlarda görebileceğiniz gibi Mate 20 modeli 800 dolardan başlayan etiket fiyatları ile satışa sunulacak. Mate 20’nin üst seviye modelleri ise 850-900 dolar arasında olacağının da altı özellikle çiziliyor.

Mate 20 Pro ise 1150 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacakBu fiyatın ise iPhone XS Max’in fiyatına yakın olduğunu da görmekteyiz.

Bugün açıklanan fiyatlar ile birlikte Mate 20 fiyatı az çok netleşmiş oldu. Görünen o ki, Huawei‘nin yeni amiral gemileri Türkiye’deki kullanıcıların cebini bir hayli yakacak. Peki, siz Mate 20 fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.