DOLAR 32,2568
EURO 35,0592
ALTIN 2.468,03
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Huawei Mate 20 kablosuz şarj hızı rekoru kıracak!

30.08.2018
A+
A-
Huawei Mate 20 Pro görüntülendi!

Son dönemlerde gündeme damgasını vuran markalardan olan Huawei, merakla beklenilen yeni modeli üzerinde çalışmalarına son gaz devam ediyor. İşte ilk defa canlı görüntülenen Huawei Mate 20 Pro!

LZ80 model numarası taşıyan Huawei kablosuz şarj cihazı, diğer birçok aksesuar ile benzer tasarıma sahip. Tabii ki bu kanıya şu an için ürünün sadece alt kısmı üzerinden ulaşabiliyoruz. Popüler QI standardına destek sunacak ürünün 20 W maksimum çıkış özelliğine sahip olduğu görülüyor. Eğer bu değer gerçekse, Huawei endüstriye yeni bir kablosuz şarj standardı getirecek diyebiliriz. Samsung Galaxy S9 modelinin kablosuz şarj için sadece 9 W güç desteklediğini hatırlatalım.

Mevcut hızlı şarj seçenekleri üzerindeki 20 W çıkışa sahip bu geliştirme kayda değer olsa da QI standardı kullanılması teknik olarak bunu mümkün kılmayabilir. Malum, QI ile mümkün olan maksimum çıkış 15 W. Bundan dolayı Huawei, Mate 20 serisi için kablosuz şarj hızını artırmak üzere kendi özel çiplerini kullanacak diye tahmin ediyoruz. QI desteği sayesinde diğer kablosuz şarj destekleyen akıllı telefonların da bu ürünü daha düşük çıkış ile kullanabileceğini de belirtelim.

Huawei Mate 20 Lite ön inceleme yayınlandı!

Huawei Mate 20 Lite modelinin resmiyet kazanması ile birlikte ilk videolar gelmeye başladı. Bunlardan birisi de, Huawei Mate 20 Lite ön inceleme oldu.

Huawei kablosuz şarj aksesuarının Mate 20 ve Mate 20 Pro ile birlikte Ekim ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.