DOLAR 32,3659
EURO 35,0042
ALTIN 2.325,73
BIST 9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Huawei mağazaları için ilan açtı!

08.10.2018
A+
A-

Huawei, İstanbul ve İzmir’de açacağı iki yeni mağaza için, LinkedIn hesabı üzerinden Mağaza Müdürü pozisyonu için iş ilanları açtı.

İstanbul ve İzmir’de açılacak olan mağazalar için deneyimli Mağaza Müdürü arayışına başlayan Huawei’nin, Mate 20 serisinin lansmanı ve ülkemizdeki satışının öncesinde, ülkenin farklı illerinde de daha fazla müşteriye ulaşmaya hedeflediğini söyleyebiliriz.

Huawei Mate 20 Lite ön inceleme

Mate 20 Lite modelinin Türkiye lansmanı gerçekleşti. Lansman sonrasında, Huawei Mate 20 Lite ön inceleme videomuz ile karşınızdayız! Telefon ile ilgili ilk firiklerimize ulaşabilirsiniz!

Şu anda zincir teknoloji mağazaları ve operatörler ile satışlarını gerçekleştiren Huawei, kendi mağazalarını açarak, daha avantajlı fiyatlar ile telefon satışlarına başlayabilir. İstanbul ve İzmir’deki mağazalar için verilen ilanlar da bunu destekler nitelikte.

Mağaza Müdür pozisyonu için aranan niteliklerin başında ise en az 5 yıllık deneyim, akıcı İngilizce ve Huawei hakkında önemli miktarda bilgi ve birikim gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.