DOLAR 32,2919
EURO 35,0340
ALTIN 2.477,80
BIST 10.565,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Huawei FreeBuds 3i tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Gürültüsüz sedasız ürün tanıtan bir başka teknoloji devi Huawei, yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds 3i modelini…

01.05.2020
A+
A-

Yeni FreeBuds 3i kablosuz kulaklık, faal gürültü engelleme özelliğine destek sunuyor. AirPods Pro‘ya herif ve nitelik olarak benzediği görülebilen kulaklık, silikon başlıklarla beraber geliyor.

İyi bir ses yalıtımı sunabilen FreeBuds 3i, kablosuz olarak basit eşleştirme özelliğine de sahip. iOS ve Android işletim sistemlerinde etkin olarak kullanılabilecek kulaklık, her iki sistemde de tüm özelliklerinin kullanılabilmesine olasılık sağlıyor.

IPX4 sertifikasına sahip Huawei FreeBuds 3i, su sıçramalarına ve hafif su temasına karşı dayanıklı yapıda üretilmiş. FreeBuds 3i, süratli denetleme için kulaklıkların üstünde dokunmaya sağduyu tuşlarla beraber geliyor.

Huawei FreeBuds 3i fiyatı

Huawei tarafından yapılan devlete ait açıklamaya tarafından yeni kablosuz kulaklık FreeBuds 3i, 17 Haziran’dan itibaren Çin’de satışa sunulacak. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip kablosuz kulaklığın üzerinde 112 dolar (takriben 800 TL) fiyat etiketi bulunuyor. FreeBuds 3i’nin Türkiye’ye ne süre geleceği ise demin kesin yok.

FreeBuds 3i özellikleri itibariyle AirPods Pro’ya muhalif olabilecek donanımda gözüküyor ancak bu durumu ast ama kullanıcılar belirleyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.