DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Huawei AI Cube – Çinli zeka küpünü denedik!

03.09.2018
A+
A-

IFA 2018 fuarında, Kirin 980 işlemcisini duyuran, Mate 20 serisinin tanıtım tarihini açıklayan ve P20 Pro yeni renk seçeneklerini gösteren Huawei, sanal asistan ürünü olan AI Cube modelini de tanıttı. Tasarım noktasında Google Home’u bazı hatlarını andıran Huawei AI Cube modeli, teknik özellik noktasında ise ilginç detaylar sunuyor. Kirin 970 işlemcisi ve Mate 10 Pro modelinden bu yana, yapay zeka konusunda yoğunlaşan şirket, bu modelde Alexa’dan faydalanıyor. Google Asistan yerine bu Alexa tercihi ise ilginç bir detay.

Huawei AI Cube – Çinli zeka küpünü denedik!

Huawei’nin tanıttığı AI Cube isimli sanal asistanı, tasarımını ve özelliklerini sizler için değerlendirdik! IFA 2018 videolarımız gelmeye devam edecek.

Google Assistant tercihinin neden yapılmadığı merak konusu olsa da, Alexa ile birlikte tüm Amazon Echo ekosistemine dahil olacak bir ürün geliştirdikleri de ortada. Sadece bir sanal asistan olmanın dışında, 4G modem ve router görevlerini de yerine getirebilen AI Cube, SIM kart girişi ile sunduğu 4G bağlantısı sayesinde, 300 Mbps download ve 50 Mbps upload hızları sunabiliyor. Ethernet girişi ve WiFi router modunda ise 1200 Mbps hızlara kadar veri aktarımı sağlanabiliyor.

Dünyanın ilk 7 nm işlemcisi: Kirin 980 tanıtıldı!

Huawei dünyanın ilk 7 nm işlemcisi Kirin 980’i tanıtarak Apple’a büyük bir çalım attı. İşte tüm detayları ile Huawei Kirin 980 özellikleri!

Huawei Mate 20 tanıtım tarihi belli oldu!

Huawei Mate 20 tanıtım tarihi sonunda IFA 2018 bünyesinde belli oldu. Firmanın Kirin 980 ile çalışacak ilk akıllı telefonlarının ne zaman duyurulacağı da resmi olarak açıklandı.

Veri aktarımı ve paylaşımına ek olarak, kablosuz hoparlör modu da sunan AI Cube, alüminyum diyafram ve 400 ml hacmindeki ses boşluğu alanı sayesinde, iddialı bir ses deneyimi sunacak olan sanal asistan, Huawei tarafından “big sound” olarak tanımlanıyor. Huawei ve Honor modellerinde de gördüğümüz Histen adı verilen ses teknolojisi sayesinde, 360 derecelik ses deneyimi sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.