DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Honor X10 Max canlı olarak görüntülendi! Honor’un yeni akıllı telefonu X10 Max’in performans testleri sızdırılmıştı. Bugün ise Honor X10 Max …

29.06.2020
A+
A-

Bir süredir ilgiyle beklenen Honor‘un yeni zeki telefonu X10 Max, farklı sızıntılarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dün akşam üzeri performans testleri sızdırılan cihazın, bugün de canlı görselleri Weibo‘da yayınlandı. Cihazın tasarımına dair bütün ayrıntı yeni görsellerle muhakkak oldu.

En büyük ekrana sahip 5G telefon olarak lanse edilecek cihaz üç ayrı renk seçeneğiyle sızdırıldı. Siyah, mavi ve mor renklerle karşımıza meydana çıkan cihazda 3.5 mm kulaklık girişi bulunurken, çok miktar ve dosya aktarımı için de USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

Cihazın hem üzerinde keza de daha aşağı tarafında hoparlör bulunuyor, muhtemelen aygıt bu sayede daha iyi bir ses kalitesi sunarken, 3D sesleri de destekleyebilecek. Arka tarafta ise dikdörtgen kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Belli Başlı sensör 48Megapiksel olarak karşımıza çıkarken, diğer kameraların özellikleri konusunda net bilgiler bulunmuyor. Fakat Süper Gece Görüşü gibi öbür özelliklere sahip bir sensörler arkadaki kamera kurulumu içerisinde yer alacak.

NFC desteklemesi beklenen cihaz, MediaTek Dimensity 800 işlemci ile satışa çıkacak. 5000 mAh batarya ve 22.5 W seri şarj desteği ile kutudan çıkacak aygıt, Android 10 tabanlı Magic UI’ı barındıracak.

Görüntülerin hiçbiri telefonun ön tarafını göstermiyor. Oysa daha önce sızdırılan render görüntülerine tarafından Honor X10 Max’in 7.02 inç Full HD Plus ekranı üstünde bir su damlası çentiği bulunacak. Hem ekranın parlaklığı artıran ve zorlama tüketimini azaltan RGBW teknolojisi kullanıldığı da sızıntılar arasında. Honor 30 Lite ile birlikte 2 Temmuz‘da tanıtılacak cihazın tüm detaylarını lansman esnasında sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.