DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Honor View 10 için GPU Turbo güncellemesi!

15.09.2018
A+
A-

Honor‘un orta üst seviye telefonlarından olan View 10 için bir süredir GPU Turbo güncellemesi yapması bekleniyordu. Ancak marka bu güncellemeden önce de View 10 kullanıcılarını sevindirecek haberlerle karşımıza çıktı.

GPU Turbo teknolojili Honor Play tanıtıldı!

Huawei’nin alt markası olarak bilinen ve ülkemizde resmi olarak faaliyet gösteren Honor, GPU Turbo teknolojisine sahip Honor Play modelini tanıttı. İşte Honor Play özellikleri ve fiyatı!

Telefonun kamera özelliklerine de yapılan güncellemeler sonrası Honor View 10 Yapay Görüntü Sabitleme (AIS) modu da kameraya eklenmiş oldu. Daha önce yapılan kamera güncellemesinde de Elektronik Görüntü Sabitleme (EIS) modu kameraya eklenmişti.

GPU Turbo özelliği ile birlikte Honor View 10 çok daha yüksek bir oyun performansı sergileyecek. Peki GPU Turbo View 10‘a neler katacak?

GPU Turbo hem grafik performansına hem de telefonun güç tüketimine olumlu katkılarda bulunuyor. Güncelleme sonrası View 10‘un grafik performansında yüzde 60, güç tüketiminde ise yüzde 30‘a varan bir iyileşme görülmesi bekleniyor.

Honor View 10 özellikleriyle de göz dolduruyor. Üst seviye bir işlemci olan Kirin 970 ile donanmış olan cihaz Mali-G72 MP12 GPU grafik birimine sahip.

Telefonda 5.9 inç büyüklüğünde 1080 x 2160 piksel çözünürlük sunan 18:9 görüntü oranına sahip IPS ekran kullanılmış.

6 GB RAM ve 128 GB depolama alanının yer aldığı cihaz 3750 mAh kapasiteli bataryadan güç alıyor. Ayrıca telefonda hızlı şarj imkanı sunan SuperCharge özelliği de mevcut.

Arka kısmında 16 MP ( f/1.8 ) + 20 MP kameraya sahip olan cihazın, ön kısmında ise 13  megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası bulunuyor. Henüz ülkemizde satışı bulunmayan cihazın önemli bir Amiral Gemisi alternatifi olduğunu hatırlatmak lazım.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, bu güncellemeler sonrası View 10 ülkemizde satışa sunulursa almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.