DOLAR 32,2050
EURO 35,0386
ALTIN 2.471,55
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Honor 8X güncellendi! Beklenen Huawei özelliği Honor 8X için yeni bir müjdeli haber verildi. En aktüel EMUI sürümü, Huawei Yardımcı güncellemesi ile…

20.05.2020
A+
A-

Son zamanlarda V6 modeli ile tablet piyasasına odaklanan Honor, yazılım üstünde de çalışıyor. Bu bağlamda yeni bir EMUI güncellemesi ile tazelenen Honor 8X, Nisan 2020’de yayımlanan ve Android tabanlı olan güvenlik yamasını da elde etti.

Bu yeni yazılımda WiFi aracılığı ile bir telefon görüşmesi yapmaya tezgâhtar olan VoWifi teknolojisi de yer alıyor. En fazla beklenen özelliklerden biri olan Huawei Tezgâhtar, Honor 8X’e zeki hatırlatıcılar ile kişiselleştirilmiş haberleri getirdi.

516 MB büyüklüğünde olan “10.0.0.192” güncellemesi, 8X kullanıcılarının içerik tercihlerini göz önünde bulunduruyor. Böylece bir kişinin bu modelde kendisi için daha pozitif düzenleme yapabilmesine olasılık tanınıyor. Peki Huawei Tezgâhtar güncellemesi dışında neler var?

Bir ay önce paylaşılan emniyet yaması, Google tarafından geliştirilen bazı emniyet önlemlerini de içeriyor. Bu önlemler, toplam 19 emniyet açığını ortadan kaldırdı. Bu açıklardan 1 her birine “orta seviye”, 5 tanesine “kritik” ve 12 parça başına “çok kritik” olarak sınıflandırıldı.

“10.0.0.192” güncellemesine Honor 8X’in ayarlarından varmak istiyorsanız şu yolu izleyebilirsiniz: Ayarlar > Sistem güncellemeleri > Yazılım güncellemesi > Güncellemeleri yoklama et >  İndirme ve yükleme.

Eğer bu güncellemeyi HiCare üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız şu adımları takip etmelisiniz: Yardım > Hizmetler Sekmesi > Güncelleme > Güncellemeleri denetleme et > İndirme ve doldurma.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.