DOLAR 32,5542
EURO 34,8270
ALTIN 2.430,56
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Honor 30S render görüntüleri sızdırıldı

29.03.2020
A+
A-

Honor’un iki gün içerisinde tanıtması beklenen yeni cihazı bugün de render görüntüleri karşımıza çıktı. Kirin 820 5G işlemci ile donatılmış dünyanın ilk telefonu olacak cihaz, tasarımıyla da dikkat çekecek gibi duruyor.

Bugün Weibo’da yayınlanan render görüntüleri cihazın hem ön hem de arka tasarımını detaylarıyla ortaya koydu. Bununla birlikte, ortaya çıkan sızıntı raporlarla da cihazın birçok özelliği netleşmiş oldu. Ekranın sol üst köşesinde delikli bir kamera ile gelen cihaz, arka tarafında da dikdörtgen hafza içerisinde dörtlü kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor.

Cihaz arka tarafında kamera kurulumunun yanı sıra LED flaş ve AI logosunu da barındırıyor. Geçmiş raporlar, Honor 30S’nin beyaz ve turuncu renk seçenekleri ile geleceğini ortaya komuştu. Yeni görüntüler ile de siyah ve yeşil renklerinin de bulunacağı belli oldu.

Kamera kurulumunda 64 Megapiksel birincil lens ve 3x optik zoom sağlayan bir telefoto sensör bulunuyor. Yeni görüntüler, Honor 30S’nin yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu ile donatılmış olduğunu da doğruladı.

Bilinen Honor 30S özellikleri

40W hızlı şarj desteği ile gelmesi beklenen cihaz, Kirin 820 5G işlemciden güç alacak. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı barındıracak standart model, Android 10 ile kutudan çıkacak. Cihazın diğer özelliklerini lansman ile birlikte sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.